• Hoe weet ik welk XLS Medical-product het beste is voor mij?

  XLS Medical Vet Binder is geschikt voor iedereen met overgewicht of zwaarlijvigheid. Het kan u helpen tot 3 x meer gewicht te verliezen dan met diëten alleen. Het is verkrijgbaar in tabletvorm en in heel handig stickformaat met NIEUWE XLS Medical Vet Binder Direct

  XLS Medical Koolhydraten Blokker is speciaal ontwikkeld voor grote koolhydrateneters. Gebruik dit product alleen als u geen dag kunt laten voorbijgaan zonder een grote hoeveelheid pasta, brood of rijst te eten.

  XLS Medical Eetlust Remmer is een gespecialiseerd product voor personen met een sterk uitgezette maag. Gebruik XLS Medical Eetlust Remmer alleen als u uw eetlust niet kunt beheersen en bijkomt omdat u grote hoeveelheden en tussen de maaltijden eet.

 • Hoe werkt XLS Medical Vet Binder?

  Het werkt vooral door de opname van voedingsvetten te verminderen. XLS Medical Vet Binder interageert met deze vetten en vormt zo een kleverig vet-vezelcomplex dat te groot is om door de wand van de dunne darm te geraken.

  Het wordt vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd, met de ontlasting.

  Door zijn vetbindende eigenschappen vermindert XLS Medical Vet Binder de snelheid waarmee voedsel de maag verlaat. Het voorkomt ook dat uw bloedsuikerspiegel te snel stijgt, zodat u zich langer verzadigd voelt en minder drang naar zoetigheid hebt.

  Als u 500 calorieën minder dan de aanbevolen dagelijkse opname eet en XLS Medical Vet Binder neemt volgens de instructies, zou u in staat moeten zijn om ongeveer drie keer meer gewicht te verliezen dan met alleen een caloriebeperking, en dat na slechts 12 weken*.

  * Het resultaat van een recente, dubbelblinde, placebogecontroleerde klinische studie met 125 gezonde vrijwilligers.

 • Waarom moet ik XLS Medical Vet Binder nemen, ook als ik niet eet?

  XLS Medical Vet Binder heeft een drievoudig effect:

  • Het bindt tot 28 % van de vetten uit voeding (vet zit overal in).
  • Het remt de eetlust en voorkomt dat de bloedsuikerspiegel te snel stijgt.
  • Het verbetert de darmtransit.

  Zelfs wanneer u een maaltijd overslaat, moet u XLS Medical Vet Binder nemen, omdat het de eetlust remt en zo voorkomt dat u nadien tussen de maaltijden eet.

 • Hoeveel gewicht zal ik verliezen?

  Een goede manier om te starten, is om de aanbevolen calorieopname voor uw lengte en gewicht te berekenen. Normaal hebben vrouwen ongeveer 2 000 calorieën en mannen 2 500 calorieën nodig.

  Als u dagelijks 500 calorieën minder dan de aanbevolen opname eet, en XLS Medical Vet Binder neemt volgens de instructies, kunt u tot 3 keer meer gewicht verliezen dan door alleen minder calorieën op te nemen, en dat na slechts 12 weken*.

  * De resultaten van een recente dubbelblinde, placebogecontroleerde klinische studie met 125 gezonde vrijwilligers.

 • Hoelang moet ik XLS Medical Vet Binder nemen?

  Wij raden aan om XLS Medical Vet Binder te nemen gedurende een maand of langer, naargelang hoeveel gewicht u wilt verliezen.

 • Wat zijn de bestanddelen van XLS Medical?

  XLS Medical Vet Binder en XLS Medical Vet Binder Direct bevatten hetzelfde hoofdbestanddeel: Litramine™.
  Litramine™ is een gepatenteerd vezelcomplex gemaakt van gedroogde cactusbladeren. Het is rijk aan vezels en deels oplosbaar, deels onoplosbaar. Het is klinisch bewezen dat Litramine™ bindt aan vetten uit voedsel, zonder farmacologische effecten op het menselijk lichaam. XLS Medical Vet Binder in tabletvorm bevat ook vitamine A (133,33 mcg), D (0,83 mcg) en E (1,67 mcg).

  XLS Medical Koolhydraten Blokker is gemaakt met PhaseLite™. De PhaseLite™ in XLS Medical Koolhydraten Blokker is een hooggeconcentreerd glycoproteïnecomplex afgeleid van een GGO-vrije plantaardige bron. Het is klinisch bewezen dat PhaseLite™ de opname van koolhydraten vermindert. Daarnaast verlaagt de verminderde opname van koolhydraten uit de voeding de glucoseplasmaconcentraties, wat op zijn beurt de insulinesecretie vermindert. Dit helpt om de drang om te eten te beheersen, wat op zijn beurt aanleiding kan geven tot gewichtsverlies.

  XLS Medical Eetlust Remmer is gemaakt met Redusure™, een gespecialiseerd vezelcomplex met een hoge zwelcapaciteit. Redusure™ is rijk aan in water oplosbare voedingsvezels, die kunnen opzwellen tot meer dan 45 keer hun oorspronkelijke grootte. Klinische studies hebben aangetoond dat Redusure™ de eetlust remt en hongertjes vermindert door een aangenaam, verzadigd gevoel te bevorderen. Redusure™ oefent zijn effecten uit via mechanismen die worden bepaald door verzadiging (een vol gevoel), honger en eetlust.

 • Wat is de aanbevolen dosis en wanneer moet ik ze nemen?

  XLS Medical Vet Binder Direct:
  Neem 1 stick, 3 maal per dag. Giet de inhoud van de stick direct in de mond en slik door. Water is niet nodig. Als u eet, moeten de sticks na de maaltijd worden ingenomen. Voor het heilzame effect van vezels op de spijsvertering raden wij aan om dagelijks minstens 2 l water te drinken. Wij raden aan om XLS Medical Vet Binder Direct te nemen gedurende een maand of langer, afhankelijk van hoeveel gewicht u wilt verliezen. XLS Medical Vet Binder Direct kan ook daarna nog gebruikt worden als een handig hulpmiddel om uw gewicht onder controle te houden.

  XLS Medical Vet Binder:
  Neem driemaal per dag twee tabletten met water. Als u eet, moet u de tabletten na de maaltijd innemen. Voor een heilzaam effect van vezels op uw spijsvertering, raden wij u aan om dagelijks ten minste 2 l water te drinken. Wij raden aan om XLS Medical Vet Binder te nemen gedurende een maand of langer, afhankelijk van hoeveel gewicht u wilt verliezen.

  XLS Medical Koolhydraten Blokker:
  Neem drie keer per dag twee tabletten met water, vóór elke maaltijd. We raden u aan om XLS Medical Koolhydraten Blokker één maand of langer te gebruiken, naargelang van hoeveel gewicht u wilt verliezen.

  XLS Medical Eetlust Remmer:
  Neem drie capsules 30 min. vóór een maaltijd en/of tussen maaltijden om snacks te vermijden.

 • Is het mogelijk om XL S Medical Vet Binder en XL S Medical Vet Binder Direct te combineren?

  Ja, het is mogelijk om zowel XLS Medical Vet Binder als XLS Medical Vet Binder Direct te nemen. Zorg wel dat u de dosering respecteert (1 stick = 2 tabletten). Bijvoorbeeld: na het ontbijt 2 tabletten met een glas water, na de lunch 1 stick (directe toediening, geen water nodig) en na het avondeten 2 tabletten met een glas water. Als u XLS Medical Vet Binder en XLS Medical Vet Binder Direct samen gebruikt, raden wij aan om in de loop van de dag voldoende water te drinken.

 • Zijn XLS Medical-producten veilig?

  XLS Medical-producten zijn natuurlijk en klinisch bewezen. Ze zijn vriendelijk voor het organisme en hebben geen nadelige invloed op de natuurlijke processen in het lichaam.

 • Heeft XLS Medical bijwerkingen?

  XLS Medical producten worden goed verdragen en hebben geen bijwerkingen. Omdat ze zijn gecertificeerd als Medische Hulpmiddelen Klasse IIb, hebben de producten strenge veiligheidstests ondergaan volgens de internationale normen.

 • Wat is een medisch hulpmiddel en waarin verschilt het van een traditioneel geneesmiddel?

  Een medisch hulpmiddel is ontwikkeld om te werken op of in het lichaam – hetzij tijdelijk, hetzij blijvend. Het voornaamste doel ervan is om ziekten te voorkomen, te diagnosticeren, te controleren of te behandelen.

  Het grootste verschil met traditionele geneesmiddelen is dat medische hulpmiddelen mechanisch werken en niet farmacologisch. Ze werken dus samen met uw lichaam in plaats van de chemie van de menselijke cellen te beïnvloeden.

 • Is een medisch hulpmiddel even doeltreffend als een geneesmiddel?

  Medische hulpmiddelen werken direct op de oorzaak in en op de plaats van het probleem. Ze kunnen dus net zo doeltreffend zijn als conventionele geneesmiddelen in de preventie en behandeling van ziekten.

 • Heb ik een voorschrift nodig voor XLS Medical?

  Neen. U kunt het gewoon online kopen of in de dichtstbijzijnde apotheek – zolang uw BMI hoger is dan 18,5.

 • Zijn XLS Medical-producten geschikt voor kinderen?

  Neen.

  XLS Medical is enkel aanbevolen voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Het gebruik van dit product door adolescenten van 12-18 jaar moet gebeuren onder toezicht van een gezondheidszorgbeoefenaar.

  Als u twijfelt, praat dan met uw arts of win medisch advies in bij een zorgverlener.

 • Mag de tablet worden gebroken of geplet in kleinere stukjes als ik moeite heb met slikken?

  Neen, jammer genoeg niet. Geplette tabletten werken mogelijk niet zo goed.

 • Wat is het verschil tussen XLS Medical Vet Binder en XLS Medical Vet Binder Direct?

  XLS Medical Vet Binder Direct is een poederstick die direct in de mond wordt toegediend, zonder water;

  XLS Medical Vet Binder is een tablet. Ze bevatten hetzelfde hoofdingrediënt: Litramine. Ze werken ook op dezelfde manier. Van beide is in klinisch onderzoek aangetoond dat ze u helpen 3 x meer gewicht te verliezen dan wanneer u alleen een dieet volgt.

 • Mag ik XLS Medical Vet Binder Direct sticks in vloeistof of yoghurt gieten?

  Neen, XLS Medical Vet Binder Direct moet rechtstreeks in de mond worden gegoten, zonder water. Als u wilt, kunt u nadat u de stick hebt ingenomen wat drinken.

  Voor een heilzaam effect van vezels op de spijsvertering raden wij aan om dagelijks ten minste 2 l water te drinken.