Online diëtiste (*)

Unieke code ? Schrijf je dan snel in voor 1 maand gratis persoonlijke opvolging!

Dag iedereen!

Ik ben Ludwien Thyssen jullie online diëtiste. Ik zal jullie helpen met al jullie vragen betreffende gezonde voeding, diëten, de XLS Medical producten enz …

Door mijn ervaring binnen mijn privépraktijk weet ik hoe moeilijk vele mensen het hebben om iets aan hun voedingsgewoonten te doen. De XLS Medical producten kunnen jullie een duwtje in de rug geven.

Aarzel niet me een  mailtje te sturen! Ik kan jullie praktische tips bezorgen, kooktips, een duwtje in de rug als het moeilijk gaat, gezonde dagschema’s, noem maar op!

Een gezonde voeding, die je toelaat toch van het leven te genieten is mijn motto!

Het is overal in de pers … overgewicht is een steeds groter wordend probleem. Dus doe er wat aan! Liever er  5 kg moeten afkrijgen dan te wachten tot het er 10 geworden zijn …

Indien je een unieke code hebt, geef ik je 1 maand opvolging cadeau. Tijdens die periode contacteer ik je wekelijks via mail om op een interactieve manier je evolutie op te volgen aan de hand van een voedingsdagboek en een persoonlijk programma. Zo heb je een extra hulp om na een maand al een positief verhaal te kunnen vertellen.

Succes aan iedereen die vol goede moed de strijd met de kilo’s aangaat! Hebben jullie hulp nodig, contacteer me dan gerust!

Groetjes

Ludwien

 

(*) enkel voor Belgische consumenten

(**) tips en voedingsadviezen op maat, 1 contact per week.

'*' = Verplicht veld