Als het nr. 1 merk voor gewichtsverlies in Europa*, heeft XLS Medical duizenden vrouwen geholpen hun streefgewicht te bereiken. Het is klinisch bewezen: XLS Medical nemen, zal u helpen drie keer meer gewicht te verliezen dan met diëten en lichaamsbeweging alleen. Maar om u te helpen uw streefgewicht te bereiken, is het belangrijk dat u XLS Medical Vet Binder gebruikt volgens de gebruiksinstructies. Hieronder vindt u 3 eenvoudige tips om u te helpen uw streefgewicht te bereiken:

 

1) Neem XLS Medical Vet Binder volgens de gebruiksinstructies:

a) Neem 3 x 2 tabletten/dag gedurende ten minste een maand.
Wij raden u aan om 3 maal per dag 2 tabletten XLS Medical Vet Binder te nemen. De tabletten moeten na elke maaltijd worden ingenomen, als u eet. Ook als u een maaltijd overslaat, moet u uw tabletten XLS Medical Vet Binder nemen, omdat ze uw eetlust remmen en op die manier voorkomen dat u nadien tussen de maaltijden gaat eten. Onthoud wel dat het niet aanbevolen is om meer dan 6 tabletten per dag te nemen. Wij raden aan om XLS Medical Vet Binder gedurende een maand of langer te nemen, afhankelijk van hoeveel gewicht u wilt verliezen.

Of

b) Neem gedurende ten minste een maand 1 stick, 3 maal per dag.
Wij raden u aan om 1 stick XLS Medical Vet Binder Direct te nemen, 3 maal per dag. De sticks moeten ingenomen worden na de maaltijd, als u eet. Ook als u een maaltijd overslaat, moet u een stick XLS Medical Vet Binder Direct nemen, omdat het de eetlust remt en op die manier voorkomt dat u nadien tussen de maaltijden gaat eten. Onthoud dat het niet aanbevolen is om meer dan 3 sticks per dag te nemen. Wij raden aan om XLS Medical Vet Binder Direct in poedersticks te nemen gedurende een maand of langer, afhankelijk van hoeveel gewicht u wilt verliezen.

 

2) Een gezonde levensstijl

Een doeltreffende gewichtscontrole vereist dat u een gezonde levensstijl hanteert. Een gezonde levensstijl, de juiste voeding, veel water drinken en actief blijven, zal altijd cruciaal zijn om gewicht te verliezen. Bekijk onze dieet- en bewegingsplannen hieronder om uw afvalproces te starten.

 

* IMS Health, Europees rapport gewichtsverlies categorie 14A, MAT juni 2013.