Al veel vrouwen hebben gewicht verloren met XLS Medical. Lees hun succesverhalen en tips.

 
 

Anouk: -5 kg*

Nadat ik al enkele jaren problemen had met mijn gewicht, verloor ik uiteindelijk mijn extra kilo’s met XLS Medical. Ik nam XLS Medical maar een paar maanden en ik verloor 5 kilo. Het belangrijkste is dat ze er niet terug aankomen.

Nu gebruik ik XLS Medical om mijn gewicht stabiel te houden. Zoals veel mensen eet ik wel eens graag een dessert of een stukje chocolade. Ik ga ook heel graag uit eten. Als ik XLS Medical Vet Binder neem, verandert er niets op de weegschaal! Dit product heeft mij echt overtuigd en ik raad iedereen XLS Medical aan!

*De resultaten kunnen verschillen van individu tot individu.

Aline*

Vijf maanden geleden werd ik de trotse mama van een flinke zoon. Ik had nooit kunnen denken dat het moederschap zo overweldigend mooi zou zijn. Je hele wereld draait om dat kleine ventje en al het andere is plots veel minder belangrijk. Die eerste maanden was ik de hele dag intens met mijn baby bezig waardoor ik niet de tijd nam om voor mezelf gezonde maaltijden te bereiden. Logisch dat ik de zwangerschapskilo’s maar moeilijk kon kwijtspelen. Wanneer ik honger had, smeerde ik vlug enkele boterhammen. Erg vond ik dat niet want ik eet heel graag brood. Ik ben wat je noemt een echte broodeter. Omdat ik ’s avonds ook niet de tijd had om uitgebreid te koken, stond er vaak een pasta op het menu. Heel lekker maar natuurlijk niet bevorderlijk voor de lijn. Op aanraden van mijn apotheker heb ik XL-S Medical Koolhydraten Blokker geprobeerd. Hét perfecte hulpmiddel voor mij want het vermindert de calorie-inname uit koolhydraten.

*De resultaten kunnen verschillen van individu tot individu.

Wendy*

Door mijn onregelmatige werkuren is het niet altijd gemakkelijk om gezond en evenwichtig te eten. Ik ben verpleegster van beroep en tijdens de nachtdiensten durf ik wel eens te snoepen. Natuurlijk weet ik wel dat ik beter een stuk fruit kan eten maar er staan altijd wel koekjes of snoepjes op de dienst en dan is de verleiding erg groot. Bovendien zijn de nachten druk en een koekje eten gaat sneller dan een appel schillen. Ik wou al een tijdje enkele kilo’s afvallen maar op één of andere manier lukte het me niet. Het ontbrak me aan motivatie om door te zetten. XL-S Medical gaf me het spreekwoordelijk duwtje in de rug dat ik nodig had. Het lukt me nu wel om gezonder en evenwichtiger te eten. Ik voel me daardoor beter, heb meer energie en ben zelfs opnieuw beginnen sporten.

*De resultaten kunnen verschillen van individu tot individu.

Martine Prenen*

Naast de essentiële zaken voor een gezonde levensstijl zoals beweging, evenwichtige voeding … ontdekte ik een supplement dat me helpt om mijn koolhydraten- en vetopname te beperken. De Koolhydratenblokker zorgt voor een snellere afvoering van de koolhydraten uit mijn voeding en de Vetbinder voor een verkleinde opname van mijn voedingsvetten. Na het verlies van zo’n 5 kilo is het dankzij XLS Medical makkelijk om op m’n ideaal gewicht te blijven.
Martine Prenen, gezondheidsbegeleidster

*De resultaten kunnen verschillen van individu tot individu.

Steven: -40 kg*

Mijn ervaring met XLS-vetbinder begon , net als 24 anderen met de uitdaging om gezamenlijk 100 kg te vermageren op 4 weken tijd.

Deze uitdaging wou ik maar al te graag aannemen, aangezien ik al jaren kampte met aanzienlijk overgewicht. Het was voor mij het moment voor een compleet nieuwe start, vooral omdat er onmiddellijk een mooi resultaat geboekt werd van -9kg in die eerste vier weken. Combinatie van XLS-vetbinder, gezondere voeding en dagelijks voldoende beweging waren in mijn geval de sleutel tot succes.

Ik heb XLS-vetbinder een goeie zes maanden dagelijks gebruikt en nu gebruik ik het nog af en toe na een copieuze maaltijd. De gezonde voeding en de lichaamsbeweging zijn goeie gewoontes geworden wat helpt bij het op peil houden van mijn gewicht. Mijn BMI ging op 1 jaar tijd van een alarmerende 39 naar een aanvaardbare 25. De weegschaal geeft nu 40 kg minder aan dan voorheen. Ik mag wel stellen dat XLS van mij een totaal ander mens heeft gemaakt.

*De resultaten kunnen verschillen van individu tot individu.

Birger: -10 kg*

Een goed jaar geleden was een te lastig fietstochtje van amper 20 km de aanleiding om iets gezonder door het leven te gaan. Hierbij wou ik allereerst beginnen met het kwijtraken van de overtollige kilo’s. Net op dat moment merkte ik via de twitteraccount van Marc Coucke dat er door Omega Pharma een XLS-challenge werd georganiseerd waarbij er door 25 personen samen 100 kg moest afgevallen worden, door middel van hun XLS-gamma.  Ik werd geselecteerd en kon de uitdaging aangaan. Na wat uitleg over het product en met opvolging van een diëtiste begon ik er, samen met de andere deelnemers, met volle moed aan.  De nadruk lag vooral op het feit dat XLS een hulpmiddel is in een algemeen gezondere levensstijl, zodat het streefgewicht achteraf makkelijker aan te houden is. Na 1 maand zorgvuldig het dieetschema te volgen met inname van XLS vetverbrander èn met extra sport klokte ik af op iets meer dan 5 kg gewichtsverlies!  Met dit resultaat was ik meer dan tevreden en dus hield ik die combinatie van dieet-XLS vetverbrander-sport nog een goeie maand vol waardoor ik in totaal iets meer dan 10 kg afviel.  XLS is een ideale motivatie doordat er sneller resultaat zichtbaar is op de weegschaal.  De combinatie XLS, gezond eten en sporten is een echte garantie op succes!  Dankzij de XLS-challenge houd ik tot op vandaag nog steeds deze nieuwe levensstijl aan!

*De resultaten kunnen verschillen van individu tot individu.