Skip to main content

Ons merk
XLS MEDICAL

success_girls

Afslankingspartner van veel vrouwen: Ontdek waarom!

 

Iedereen is uniek. Elk lichaam is anders en om op je best te zijn, moet je je goed voelen in je lichaam. Bij ons gaat het niet enkel om de kilo's, wel om je gezond, zelfverzekerd en goed in je vel te laten voelen. De doelen die je wenst te bereiken zet jij en we ondersteunen je graag als wetenschappelijk bewezen partner tijdens je traject.

 

Al onze producten zijn klinisch getest & onze studies werden gepubliceerd in gerenommeerde tijdschriften zoals het Journal of Obesity. Je mag er dan ook zeker van zijn dat wanneer je een XLS MEDICAL-product koopt, je op een doeltreffende, gezonde en veilige manier je gewicht kan beheersen.

 

Miljoenen mannen en vrouwen in heel Europa hebben het al geprobeerd. En 't is ze gelukt! Zij gingen de uitdaging aan. Waar wacht jij op? Benieuwd of jij een gezond gewicht hebt, check dan even onze module om je BMI te berekenen. Of lees onze tips voor een gezonde levensstijl.

No1 AFSLANKINGSMERK IN BELGIË & EUROPA3

 

XLS MEDICAL is het nummer 1 afslankingsmerk in België en Europa3 en heeft al miljoenen mannen en vrouwen geholpen hun gewenste gewicht te bereiken. Door het specifieke werkingsmechanisme van de XLS MEDICAL-producten wordt de natuurlijke werking van het lichaam niet verstoord. Ze zijn zacht voor je systeem en worden zeer goed verdragen. Alle XLS MEDICAL-producten werden onderworpen aan strenge veiligheidstesten, conform de internationale normen. Koop je een XLS MEDICAL-product, dan kan je dit doen in alle vertrouwen. Velen bereikten reeds hun gewenste resultaat. Jou lukt het ook! We zijn niet voor niks het meest vertrouwde N°1 afslankingsmerk in België & Europa3.

xls-medica-no1
XLS Medical Line Up

KLINISCH BEWEZEN

 

 

Gezond en succesvol afslanken? Dat kan! XLS MEDICAL bevat een klinisch bewezen gamma dat jou helpt om je ideale gewicht te bereiken. Voor elke afslankingsbehoefte, het juiste product. Ontdek het hier.

Wist je dat al onze producten klinisch getest werden4? Al onze studies werden uitgevoerd volgens de goudenstandaardregels, werden goedgekeurd door de ethische commissie en werden uitgevoerd volgens alle Europese regelgeving. Dit betekent dat de studies dubbelblind (zowel artsen als testpersonen weten niet welk product ze innamen), gerandomiseerd (testpersonen werden willekeurig ingedeeld) en placebogecontroleerd (testgroep neemt XLS MEDICAL en controlegroep neemt een placebo) zijn. Je kan er dus op vertrouwen dat wanneer je XLS MEDICAL gebruikt, je op een doeltreffende, gezonde en veilige manier je gewicht kan beheersen. Ontdek meer over onze wetenschappelijke studies bij onze producten.

 

SUCCESVOL EN GEZOND AFVALLEN

Afslanken? XLS MEDICAL helpt je graag met zijn reeks innovatieve producten tijdens je afslankingstraject. Gewicht verliezen is een proces, een engagement. We helpen je hierbij graag. Het spreekt voor zich dat het belangrijk is tijd te maken voor een gezonde levensstijl. Ontdek onze leuke recepten die je op weg kunnen helpen om evenwichtiger te eten of onze bewegingsvideo's. Regelmatige lichaamsbeweging is niet alleen belangrijk om op een gezond gewicht te komen, maar maakt je ook strakker, fitter & mentaal sterker.

 

Stel ook realistische doelen. Zo geraak je niet ontmoedigd. Niemand kan op een gezonde manier 8 tot 10 kg afvallen in 1 maand. Een halve tot 1 kilo verlies per week is al heel mooi. Het gaat ook niet alleen om de kilo's, maar ook om de centimeters. Meet je buik-, borst- en heupomtrek. Meer spiermassa kan meer wegen, maar je kan wel strakker geworden zijn.

 

XLS MEDICAL zal je helpen om op een doeltreffende manier af te slanken en je gewicht te beheersen, wanneer het gebruikt wordt in combinatie met een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Dit werd ook aangetoond in onze studies. XLS MEDICAL heeft een bewezen veiligheidsprofiel en wordt goed verdragen. Veel water drinken is bovendien ook heel belangrijk. Alle hoofdingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Onze producten zorgen voor een gezond en duurzaam gewichtsverlies met een uitstekende tolerantie.

innovative
Innovatief
healthy
Gezond
safety
Veilig
naturally-resourced
Hoofdingrediënten van natuurlijke oorsprong
Related Success Stories