Skip to main content
Detail Success Stories
Terug naar alle verhalen
Fotos-Testimonials-Anna

“Mijn jeans gingen vroeger nooit toe. Nu sluiten ze perfect.”

Anna, -6 kg¹
PRO-7

Ik schaamde me voor mijn lichaam.

Hallo, ik ben Anna en ben 35.

Nooit naar het strand
Ik heb in Sicilië gewoond, waar er veel stranden zijn. Maar ik ben er nooit naar het strand geweest. Ik wilde gewoonweg niet in bikini rondlopen omdat ik me schaamde voor mijn lichaam. Omdat ik actrice ben, reis ik ook veel, kom ik in contact met verschillende soorten voeding en eetgewoontes en eet ik heel onregelmatig. Dat is absoluut niet bevorderlijk voor een gezonde levensstijl.

Dat was ik niet.”
Ik ben een jeansfan, maar kreeg mijn broeken niet toe. Ik keek naar mezelf in de spiegel en zag een ander lichaam en een andere Anna. Dat was ik niet. Daarom begon ik 3 maanden geleden XLS MEDICAL PRO-7 te nemen. Ik contacteerde ook een voedingscoach en zij leerde me om goed te eten. Als ik niet zeker ben van een voedingsmiddel of een maaltijd, geeft zij me tips en advies.

Groenten, fruit en water
Ik eet nu andere dingen zoals groenten en fruit, zorg dat ik genoeg eiwitten binnenkrijg en drink veel water. Elke dag maak ik ook een uur tijd vrij om te sporten. Door dat te doen, veranderde niet alleen mijn lichaam, maar ook mijn leven. Als ik nu in de spiegel kijk, herken ik mezelf en mijn lichaam. Ik hou van mijn nieuwe lichaam en voel me echt goed. En mijn jeans sluiten nu perfect!

Fotos-Testimonials-Anna
Image
weight

Anna

“In de spiegel zie ik eindelijk de Anna die ik wil zijn.”

Ik wil gezond zijn en genoeg energie hebben.

"Het figuur dat ik voor ogen heb? Dat is mooier, slanker en gezonder. Want als actrice is mijn lichaam belangrijk voor mij. Ik kijk er echt naar uit om met een slank lijf voor de camera’s te staan, genoeg energie te hebben om een hele dag door te kunnen gaan en te kunnen zeggen dat ik gezond leef."

"Na 12 weken ben ik al 6 kilo afgevallen. En voor mij stopt het hier nog niet!"

Clinically Proved XLS MEDICAL PRO-7 gratis persoonlijke coaching

PRO-7

Medisch hulpmiddel

Tot 5x meer gewichtsverlies5 & 7 voordelen2

Capsules
Koop online
Kies je favoriete online winkel​
This product is not currently available Koop in apotheek Koop in apotheek
PRO-7 > Buy now
,
PRO-7 > Buy now
,
PRO-7 > Buy now
,
PRO-7 > Buy now
ONTDEKKEN
Related Success Stories