Skip to main content
FAQ Listing
< TERUG NAAR ALLE CATEGORIEËN

icon-shopping-cart
PRO-7

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN
2. XLS MEDICAL PRO-7

2.1 Wat is XLS MEDICAL PRO-7? 

XLS MEDICAL PRO-7 helpt je tot 5x meer gewicht te verliezen dan met een dieet alleen7 en biedt 7 klinisch bewezen voordelen2. Het verlaagt uw BMI, vermindert bestaand lichaamsvet, vermindert de centimeters rond heupen en dijen, helpt bij de groei van de gezonde darmflora8, helpt het gevoel van verzadiging te vergroten, helpt het hongergevoel te verminderen en levert resultaten na slechts één maand.

 

2.2 Hoe moet ik XLS MEDICAL PRO-7 gebruiken? 

We raden je aan om onmiddellijk na je ontbijt, lunch en avondmaal twee capsules XLS MEDICAL PRO-7 te nemen. Neem niet meer dan zes capsules per dag. Drink tijdens de dag ook voldoende water om je lichaam te hydrateren. Onze experten raden je daarom aan om bij elke maaltijd een groot glas water te drinken, en een klein glas tussen de maaltijden. Je kan ook kiezen voor poedersticks i.p.v. capsules. Dan neem je 1 poederstick, zonder water, na je ontbijt, lunch & avondmaal.

 

2.3 Hoe werkt XLS MEDICAL PRO-7? 

XLS MEDICAL PRO-7 bevat Okranol®, een exclusief, gepatenteerd, natuurlijk vezelcomplex met klinisch bewezen functie. Het bindt met voedingsvetten en verlaagt zo je lichaamsgewicht en je vetpercentage, en helpt je tot 5x meer gewicht te verliezen dan met een dieet alleen7.

 

2.4 Hoelang na opening kan ik XLS MEDICAL PRO-7 gebruiken? 

XLS MEDICAL-producten kunnen worden gebruikt tot de vervaldatum die op het product vermeld staat. 

 

2.5 Hoelang moet ik XLS MEDICAL PRO-7 nemen? 

Raadpleeg uw arts voor het innemen van XLS MEDICAL PRO-7 als er sprake is van een reeds bestaande medische aandoening, zodat mogelijke bijkomende effecten goed kunnen worden gecontroleerd. We raden dit met name aan als u diabetesmedicatie of cholesterolverlagende middelen neemt.

 

2.6 Mag ik XLS MEDICAL PRO-7 samen met andere medicatie nemen? 

Licht je arts in over het gebruik van XLS MEDICAL en jouw ambitie om gewicht te verliezen. Zo kunnen mogelijke neveneffecten goed worden gecontroleerd. We raden dit vooral aan als je diabetesmedicatie of cholesterolverlagende middelen neemt.

 

2.7 Is XLS MEDICAL PRO-7 veilig voor zwangere vrouwen/vrouwen die borstvoeding geven? 

Het gebruik van XLS MEDICAL PRO-7 wordt niet aangeraden bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. 

 

2.8 Mogen de capsules worden gebroken/vermalen als ik ze niet kan doorslikken? 

Neen. Het is mogelijk dat vermalen capsules XLS MEDICAL PRO-7 niet even goed werken. 

Taxonomy Images