Skip to main content
FAQ Listing
< TERUG NAAR ALLE CATEGORIEËN

icon-shopping-cart

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN
5. XLS MEDICAL Eetlust Remmer

5.1 Wat is XLS MEDICAL Eetlust Remmer? 

XLS MEDICAL Eetlust Remmer is een zeer effectief product om je eetlust, je zin in eten en dwangmatig eten te controleren. Het heeft een speciale formule met Redusure®, onze eigen mengeling van voedingsvezels die tot 200x groter kunnen worden dan hun oorspronkelijke vorm. Zij vormen een dikke, onverteerbare gel in je maag en geven je een aangenaam gevoel van verzadiging. Deze gel verlaat op natuurlijke wijze je systeem. De efficiëntie van XLS MEDICAL Eetlust Remmer is klinisch bewezen.9

 

5.2 Hoe moet ik XLS MEDICAL Eetlust Remmer gebruiken? 

XLS MEDICAL Eetlust Remmer is een effectieve eetlustonderdrukker, ontwikkeld om je honger te helpen controleren. Neem twee capsules in met een groot glas water, een halfuur voor je drie belangrijkste maaltijden van de dag.
Je krijgt er een fijn, voldaan gevoel van. De Eetlust Remmer moet steeds worden gecombineerd met een gezond, evenwichtig dieet. Neem maximaal negen capsules per dag. 

 

5.3 Hoe werkt XLS MEDICAL Eetlust Remmer? 

XLS MEDICAL Eetlust Remmer is een speciaal geformuleerde eetlustremmer met Redusure®. Onze formule is rijk aan voedingsvezels die kunnen opzwellen tot 200x hun oorspronkelijke formaat. Ze vormen een dikke gel die tot 30 à 43 procent van de maag vult. Hierdoor krijg je een verzadigd gevoel. Daarna verlaat deze gel het lichaam op een natuurlijke wijze, via de stoelgang.9

 

5.4 Hoelang na opening kan ik XLS MEDICAL Eetlust Remmer gebruiken? 

XLS MEDICAL-producten kunnen worden gebruikt tot de vervaldatum die op het product vermeld staat.

 

5.5 Hoelang moet ik XLS MEDICAL Eetlust Remmer nemen? 

Om uw gewenste gewicht te bereiken, raden we aan om XLS Medical Eetlust Remmer minstens 1 maand of langer te nemen. Voor een gezond gewichtsverlies raden we aan om niet meer dan een kilogram per week af te vallen.

Taxonomy Images